Monday, September 23, 2013

CPUV ke 4 dari Nuffnang ^^


Assalamualaikum

Nad rasa macam baru beberapa hari update pasal CPUV ke - 3 .
Alhamdulillah rezeki pada hari Isnin.
CPUV ke -4 dari University of London ^^
Nuffnang sekali lagi memberi hehe

Tetapi Nad punya CPC kurang. Mungkin Nad kena blogwalking lebih .
busy busy sekarang nie >.<
Memandangkan shoutbox Nad da tak penuh dengan spam.
Nad akan blogwalking kembali jika korang tinggalkann link.
Terima Kasih tak terhingga kepada korang yang sudi melawat blog Nad.
Saranghae! <3

Tunggu ye ^^



see ya around :)

31 comments:

  1. tahniah akk :)nk hilangkn spa kat shoutbox cna ek?huhu

    ReplyDelete
  2. Tahniah Nad..Rezeki berblogging tu...kita tambah nad punya tabung jugak ya..

    ReplyDelete
  3. tahniah nad.. akak tak dapat cpuv baru pun..

    ReplyDelete
  4. jom kita blogwalking sama-sama nad..

    ReplyDelete
  5. yeayy tahniah..sama2 kita usaha untuk tingkatkan prestasi blog :D

    ReplyDelete
  6. shad datang sini reply kunjungan nadia.. tahniah.. sekali dah dpt BE, nanti dia akan selalu lekat.. :)

    ReplyDelete
  7. tengok skrunk ramai yang dapat BE dari nuffnang ..kenapa yer..
    tapi apapun tahniah yer.. harap pasnie mencurah2 lagi lew rezeki tu

    ReplyDelete
  8. tahniah nad.....mama klik untuk nad tau

    ReplyDelete
  9. tahniah nad..jom kita berbw..heheh

    ReplyDelete
  10. tahniah nad dapat cpuv lagi hehe :)

    ReplyDelete
  11. akak baru hari ni la start nak bw balik dan update blog.sejak satu umah takj sihat dapat be pun lambat je duit nak naik..kena rajin la lepas nih..kalau idak bila nak cashout nya..kan??

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah
    tahniah nad
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  13. tahniah...done klik semua nuffnang :)

    ReplyDelete
  14. bestnya nad dapat cpuv lagi.. :)
    tahniah..

    ReplyDelete
  15. Wow..dah 4 CPUV nad bulan September ni..tahniah Nad

    ReplyDelete
  16. Assalammualikum...nad,

    moga nad sukses selalu dalam berblog k..

    mselim3

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah =) rezeki lg..tahniah2..xpe Nad..pelan2 kayuh

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno