Thursday, September 19, 2013

CPUV ke 3 dari Nuffnang ^^


Assalamualaikum

Alhamdulillah.
Olay JAS Bundle bertapak di blog Nad ^^
Nuffnang dan advertiser tersebut mempercayai blog Nad sekali lagi minggu nie. 
Busy busy pun Nad update sekali je nuffnang minggu nie.huhu
Tak sempat la uols Nad nak update tiap-tiap hari.

nak capture olay kat blog Nad tapi tak muncul2 ekeke 

p/s: semakin busy dengan assignment presentation n lab report. Fighting Nad!

see ya around guys ^^

24 comments:

  1. alhamdulillah nad
    rezeki
    gduck utk presentation nad

    ReplyDelete
  2. yeay! Nad pun dapat jugak...nnt kak sally klik yer.. :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah Nad..akak pun baru je dapat CPUV baru.. hampir sebulan jugalah takde CPUV baru.skang ni dah masuk dah satu. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..teringin nak dpt cpuv..huhu

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah murah rezeki..inshaa'Allah kalau jumpa pasti klik2 utk nad =)

    ReplyDelete
  6. tahniah dear... mama klik kat sini yer..

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno