Friday, September 27, 2013

Burger Bakar Abang Burn.


Assalamualaikum.

Kali nie entry pasal makanan lagi ^^
Nad pergi waktu petang makan2 dengan kawan-kawan.

Burger Bakar Abang Burn nie memang terkenal dengan burger nya yang sedap .
Diorang buat sendiri burger tu sume.
Kiranya asli daripada tangan sendiri la bukan mesin hehe

 
Yang atas nie Burger ayam. 


dan yang nie meatball.
Memang betul2 'meat' keke

Pekerja kedai tu pun ramah dan bersih.
Sangat mesra alam.
Pandai owner dia jaga pekerja2 dengan budi bahasa :)

25 comments:

  1. wah sedapnya nad..
    rasa teringin plak nak makan burger

    ReplyDelete
  2. g yg shah alam punya ek..? best la sbb dia bukak tghari...kat ampang kena g malam2 baru ada :)

    ReplyDelete
  3. burger bakar abang burn mmg best tp segan sikit nk mkn kt sane sbb besar gedabak daging nye..best n sempoi mkn kt uma sambil tgk tb..kat sane bpe rm nad?

    ReplyDelete
  4. sedapnya tengok sos+mayonis dia meleleh.. akak tak pernah lagi mencuba burger bakar abang burn ni..

    ReplyDelete
  5. ermmmm.. sedap nyerrrrr... burger abg burn cwgn aloq staq pnya xsdap.. huhu

    ReplyDelete
  6. tak pernah rasa burger bakar abg burn ni.. sebab dah jumpa burger bakar yg menepati citarasa.. jd malas nak cari lain dah. hehe

    ReplyDelete
  7. ala.. sedapnye.. nie yg nak cari nie blk kje karang.. >_<

    ReplyDelete
  8. teringin nak makan tapi sampai sekarang hajat belum kesampaian. ohh sedapnya burger bakar TAT

    ReplyDelete
  9. sedapnya..akakbelum cuba lagi..lagipun akak tak suka makanann ada sos..heheh..:P

    ReplyDelete
  10. aduii laponya baru teringat lum makan lagi ni..

    ReplyDelete
  11. sedapnyaa... tapi saya xberpeluang nak merasa burger abg burn tu sebab saya kat sabah.. hihi kimsalam je kat abg burn.. suh dia luaskan lg wilayah sampai sabah yee.. kesian saya kempunan nak makan.. huhu

    ReplyDelete
  12. sedapnya nad...terliur tengok huhu..

    ReplyDelete
  13. saya tak pernah makan lagi burger ni...macam sedap je...kecur air liur tengok ,haha :)

    ReplyDelete
  14. nad, kat jb ada satu cawangan dia, memang terbaik burger dia..

    ReplyDelete
  15. pernah dgr
    blom pernah mkn
    beznye..nnti nak try a
    kat sini susah nak cari burger special ni

    ReplyDelete
  16. kita selalu baca betapa bestnya burger ni nad..and meatball tu memang melting habislah..tapi belum berkesempatan lagi ..

    ReplyDelete
  17. woahh, tebalnyaa. cane nak masuk mulut tuu :D

    ReplyDelete
  18. nyum2...terasa nak makan pula cik akak nie...hihi...

    isi tabungan adik

    ReplyDelete
  19. pernah tgok kt blog FL =) nmpak sedap je..teringin nk pergi makan kt situ

    ReplyDelete
  20. ERMMM....TERINGIN NK RASA BURGER ABG BURN...

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno