Sunday, September 8, 2013

Broadband terhad .

Assalamualaikum

google. ;)

Hari ini Nad sudah selamat berada di kolej di UiTM Shah Alam.
Sapa UiTM S.A ? Meh roger roger Nad hehe
Mungkin Nad akan jarang or masih update blog.
Nad pun tak tahu la macam mana nanti.
kerana kesibukan semasa degree.

Disini Nad ingin memohon MAAF jika

tak blogwalking korang
tak komen entry korang
tak reply komen korang
tak join segmen korang
tak menekan iklan korang

TETAPI

Korang boleh tinggal kan LINK korang di chatbox cumel Nad kat sebelah kanan nie :)
Nad sure akan pergi ke blog korang balik ! ^^

Kot-kot Nad pula yang rajin online kat sana nanty hehe
We'll see ;)

see ya around :)

p/s: broadband terhad tapi Nad still online tiap2 hari hehe

*N3 auto publish*



25 comments:

  1. selalu mama ulang alik kat situ dulu, shah alam tempat mama bermain masa zaman remaja dulu Nad, serius mama rindu sangat....... semoga berjaya Nad, i wish u gud luck dear...

    ReplyDelete
  2. cik akak nie dik...terhad juga...hihi...loding satu blog...mampus tunggu...hihi..sabar je lah

    ReplyDelete
  3. hehe.. dah start blaja sibuk sikit.. :D

    ReplyDelete
  4. dah masuk U, pakai wifi U la.. hehee

    ReplyDelete
  5. selamat kembali belajaq ye nad.. ^_^

    ReplyDelete
  6. laa nnti rendu nak bace komen dr nad lepas ni..hehehe...blajar rajin2 ye adik..jgn jd cm akk..krhkehkeh

    ReplyDelete
  7. pernah g 3-4 kali jugak lah Uitm Shah Alam.. bestfriend study situ.. hehe

    study elok2 ye nad.. hehe

    ReplyDelete
  8. ala.. xpe.. kami paham.. lagipun dah tau sgt dah, nad mmg pengomen tegar. mustahil la x dtg komen tanpa sebab kan.. ;)

    ReplyDelete
  9. fiza akan ttp singgah bile on9..sume dak U dah mule sibuk.. belajar rajin2 yer..

    ReplyDelete
  10. tahniah nad...xpe..pelajaran diutamakn dulu ye

    ReplyDelete
  11. saya! jom la jumpaa nad. hehe. gunala wifi, lagi ok kot.

    ReplyDelete
  12. Its ok nad..study comes first ya..bila free bolehlah visit kawan-kawan..

    ReplyDelete
  13. belajar rajin2..jangan gatal2 tau..rotan nanti..heeh

    ReplyDelete
  14. study elok2 =) slmat maju jaya..

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno