Tuesday, September 17, 2013

Barang baru yang masalah. sobsobs

Assalamualaikum :)



Setelah 2 minggu laptop Nad rosak akhirnya digantikan dengan yang baru :)
Terima kasih kepada ayah tercinta.
Hadiah dan semangat untuk sambung degree ^^
Nad pakai windows 8 weee
sangat best sebab banyak betul functionnya :)

TETAPI

Windows 8 tak compatible lagi.
sangat sedih. berapa kali install windows 8 kat laptop baru nie
sebab nad tak boleh guna Windows Media Player.
Ingatkan laptop yang problem rupanya windows 8 
kerana dorang baru update the latest version of windows 8.hmm
kalau sesiapa yang install sebelum dorang update latest version nie okey je.
Nasib Nad la dapat time dorang tgh update huhu

So bila da compatible nanty Nad kena hantar balik pergi kedai untuk 
orang tu install kembali windows 8 laptop Nad nie. hehe
Rasa macam nak tukar windows 7 balik je huhu

p/s: serious laptop nie murah daripada laptop lain. dan ringan ^^

see ya around. 

24 comments:

  1. Sabar je lah nad...hihi
    laptop saya window 7 tapi pakai main game je..ihi

    ReplyDelete
  2. sabar ek.. munirah still guna windows 7.. :D

    ReplyDelete
  3. klu sy, sy prefer pkai windows 7 je.. sbb windows 8 still byk problem.. roomate sy pkai windows 8, slalu sgt problem.. hehe..

    ReplyDelete
  4. mama guna windows 7 ultimate je nad oi... hihi

    ReplyDelete
  5. huhu.. Sabar je lah k. Nasib baik Mieya tak guna window 8. Tak reti guna pon sebenarnya

    ReplyDelete
  6. kesian nad..kita guna window 7...ok aje

    ReplyDelete
  7. seronok dapat yg baru ... KA pun guna window 7 je

    ReplyDelete
  8. weeeee. best nyer ada laptop baru ^_^

    ReplyDelete
  9. netbook akak guna window 7 je.. semoga laptop nad ok..

    ReplyDelete
  10. alahai , sabar ehh . kita guna windows 8 jugak , tapi beli waktuu memula keluar ahh :D

    ReplyDelete
  11. yumida pakat netbook
    bez dri notebook
    yg dulu 14 inci skrg 10.1 inci je
    kecik, ringan
    yg ni pakai windows 7
    mmg puas hati la
    harga pun murah nad dlm rm998 je aritu
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  12. pakai windows 7 jela...sbb byk bnda belum compatible dgn windows 8... :P

    ReplyDelete
  13. hu3 untung la =) smgat nk bg Nad sng bljar la 2..bab windows xplu bimbng mkin cnggih..mkin sng nk guna..xde apelh nnti..

    ReplyDelete
  14. wow sangat up tu date :) acik still guna window xp

    ReplyDelete
  15. belajar rajin2 y nad.. tengok tu abah bg laptop baru sbg semangat :)

    btw, sis masih guna wondow7, window8 tak tahu sgt... sori

    ReplyDelete
  16. Assalamaualaikum . ain tak tahu . laptp ain pakai windows apa xD

    ReplyDelete
  17. susahnya pakai window 8 kan.. ktepun hari tu masa beli lappy org tu suggest window 8, tp xberani nk amek sbb takut tak okey..

    ReplyDelete
  18. fiza pun gune window 8..dlu2 sakit pale jugak sbb x biase.. skrg dah ok..

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno