Thursday, September 26, 2013

3000 SLE Supporters Giveaway


Assalamualaikum.


klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Cash RM100 x 1, doodle ART button badge x 10, DuniaShida button badge x 3, perfume x 2, photo canvas (art kufi) x 3, photo canvas (typography canvas) x 3, Novel x 5, tudung bawal x 3, beauty tool x 1, bookmark limited edition x 15, pin ribbon x 2, topup RM10 x 8, topup RM5 x 5

3000 SLE Supporters Giveaway dianjurkan oleh DayangDeno dan disponsor oleh DayangDeno, NazrinaHussin, DuniaShida, Canvas D'Arte, , Mojat, DyshaSahhir, MamaDarwiish, AkuMira, Pinkizluv, NadiaDiana, Cahaya Jannah, AdamFaiz, AisyaLieza, Nasuha, CikkMira

Tamat 24 Oct 2013, 12malam

p/s: tengok nama siapa di atas tu yang sponsor ehehehe

22 comments:

  1. jd sponsor yer.. fiza joinla.. mn th ader rezeki..>_<

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...naddy,

    selamat bersegmen....k

    mselim3

    ReplyDelete
  3. gdluck nad
    all d bez k
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  4. woah...dia sponsor laa...hehehe... :)

    ReplyDelete
  5. Best hadiah dia nad..good luck ya..

    ReplyDelete
  6. akak dah join juga..selamat bersegmen nad

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen ya nad.. kak mia pun join juga..

    ReplyDelete
  8. selmt bersegmen ye nad..

    psstt.. ada tak nad buat entri hadiah akak tu? hihi.. kot2 akak terlps pndg ke.. sorry tau.. ;)

    ReplyDelete
  9. singgah n follow sini dari segmen yang sama.. gudluck =]

    ReplyDelete
  10. TAHNIAH!!! Anda menang hadiah daripada GA deno! sila semak hadiah yang dimenangi anda! jom ke link nama pemenang!!! ^_^
    http://www.dayangdeno.com/2013/11/senarai-pemenang-3000-sle-supporters.html

    ReplyDelete
  11. salam... sis deno nak tanya nad dah bg detail pd kak shida? nad menang bookmark drp blogger kakshida :) sis tanya sbb masih ada pemenang belum bg detail.. 15hb nanti sis nak buat cabutan baru.. nanti nad pm kat fanpage sis ya.. pm nombor nad dan link penyertaan.. terima kasih :)

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno