Monday, August 26, 2013

Sudah Sama ^^

Assalamualaikum.
Berikutan post  Kenapa lain?? pada hari ini.


Nad pun dekat tangkas dan pantas menghantar tiket kepada Nuffnang
Takut dia reduce amount nad ke kan. Mana la tau hehe

Alhamdulillah Nuffnang memberi feedback sangat cepat :)


dan amount Nad da sama di kedua-dua tempat :)
Terima kasih Nuffnang ^_^
terima kasih juga yang komen di entry Nad yang sebelum nie :D

see ya around.

30 comments:

  1. Dengan pantas.. Huhu terbaik ka nuffnang! Seb baik dh ok balik kan

    ReplyDelete
  2. hebat nuffnang ni kan... cepat ja dia balas .. ^_^ lega la nad skrg ni amount dh ok

    ReplyDelete
  3. nuffnang mmg cpt..hari tu pun hantar ticket tu ubah alamat umh pun cpt dorg act..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah da same jgk ek, hehe :)

    ReplyDelete
  5. nuffnang mmg cpt balas... selesai masalah adik :)

    ReplyDelete
  6. Haha..tau takut cik nuffie..cpt2 tkr

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...pasni tambah lagilah cpuv dia tu...hihik.tp diorang mmg super pantas pn kan...akk dlu hantar pn cpt aje balasnya...

    ReplyDelete
  8. Tahu takpe.. Thats why Mieya suka dengan perkhidmatan Nuffnang :)

    ReplyDelete
  9. pantas je nad bertindak..dan nuffnang tu pon cpt je kan dia react..lega masalah dah setel :P

    ReplyDelete
  10. mama tak faham.. apa yang lainnye?... hihi, nuffnang memang hebat, mama hantar tiket, besoknya mama dapat cpuv/be..... terkezuttt mama

    ReplyDelete
  11. mesti hati berbunga bunga dpt cpuv

    servis nuffnang mmg bagus. sy sempat berbalas 3 ticket dlm masa 12jam

    ReplyDelete
  12. mesti hati berbunga bunga dpt cpuv

    servis nuffnang mmg bagus. sy sempat berbalas 3 ticket dlm masa 12jam

    ReplyDelete
  13. yaya singgah malam. klik2 iklan nuffnang ^_^

    ReplyDelete
  14. dulu am pun pernah juga ada problem cam gini.. email yg guna tuk nuffnang tak boleh pakai..lupa pass..then hantar surat chenta.. dapat balik

    ReplyDelete
  15. he3..dah brapa jumlah pndapatan Nad skrg?? =)

    ReplyDelete
  16. alhamduliliah setel masalah kan :)

    ReplyDelete
  17. dah okay ya..hee..sorry lama tak komen blog nad

    ReplyDelete
  18. Best tak guna Nuffnang ni ? cer ajar sy.. he he..

    ReplyDelete
  19. customer service nuffnang memang terbaik !

    ReplyDelete
  20. Bagus perkhidmatan en.Nuff..
    singgah sini..:D

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno