Monday, August 12, 2013

Segmen UP follower by Kawaii Gurlzz


Nad join sini :)

Nad nak jujur di sini. 
Nad tak follow twitter sebab twitter Nad hanya untuk kawan2 rapat Nad aja. sorry.
lebih baik Nad berterus terang kan (?) :)

Mari lah sama2 UP kan follower hehe

kalau rajin klik2 la tabung untuk Nad :D

see ya^^

13 comments:

  1. Thanks for joining this segmen :)

    Check number lucky anda disini
    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/senarai-peserta-segmen-up-follower-by.html

    Good luck dear ^^

    p/s: Nad memang jujur ^^ thanks for telling me :)

    ReplyDelete
  2. salam...ayu datang dari segmen yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen simple raya ni..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  4. Hye saya balas kunjungan di sini :)

    ReplyDelete
  5. Just nak bagitahu awak yang saya ada ubah sedikit entry mengenai segmen ni :)

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

    Date: cukup 15 peserta sahaja. Harap maklum ^^

    ReplyDelete
  6. @Kawaii Gurlzz ouh okey xpe :) Nad ade dlm 15 peserta tu ^^

    ReplyDelete
  7. Anda di tag <3

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/10-pemenang-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen nad.. dah klik2 2 tabung nad.. :D

    ReplyDelete
  9. Datang follow awak dari segmen yang sama. Maaf, lambat sikit :)

    http://kisahnajwa.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno