Saturday, August 3, 2013

Segmen jom klik iklan by Miss English


Assalamualaikum
Nad join sini :)

Link iklan seperti biasa.
Klik yang dekat header
klik dekat sebelah kanan
dan klik dekat bawah post nie.

Thankyu^^
sudah tamat. tapi klik2 la :)

11 comments:

  1. Terima kasih sebab join.. ^_^
    saya follow sini terus..
    saya dah klik semua iklan awak.. :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen dan good luck adik nad.. :D

    ReplyDelete
  3. dah click, tpi click nuffnang je. xthu yg link biase akk ckp tu. tkpe an?

    ReplyDelete
  4. done click all, kecuali "link iklan seperti biase" yang mane eh? ^^'

    jemput ke blog kawaii hehe :3

    ReplyDelete
  5. @Kawaii Gurlzz ops sorry. yang tu just nak cakap link iklan nad mmg nuffnang je hehe

    ReplyDelete
  6. terima kasih dah tekan anis punya iklan.
    ansi tekan awak punya dah :)

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno