Monday, August 26, 2013

Segmen Giveaway fizizaidi With Blogger Awesome!

Assalamualaikum

Selamat bersegmen korang yang sudi menyertai segmen GA yang tidak seberapa ini dan kepada stalker O< jemput join GA ini juga^^..jangan segan-segan..kita berkenal kenalan selain dapat mengikat ukwah sesama blogger.. pepatah ada berbunyi tak kenal maka tak cinta.

Segmen ini available on a month dan fizi mencari pemenang bagi 4 katagori hadiah iaitu 3 helai Jersey dengan tempekkan nama korang pada Jersey..tempek pun bolee, peluang untuk memiliki Simcard TuneTalk yang bernilai Rm35 , 2+ pemenang Top-up untuk hubungan telekomunikasi yang lebih lama dengan orang tersayang dan 2 pemenang bertuah bakal di review oleh BLOG AKU PENGHIBUR tak minat ke blog di review oleh blogger terkenal lagi mesra? rugi woo tak join

   Hanya 5 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog FIZIZAIDI KARYAKU, AKU PENGHIBUR, BLOG MADAH CINTA &amp;   Add To Circle Google+ FIZIZAIDI, AKU PENGHIBUR &amp; BLOG MADAH CINTA.

  2. Buat entri bertajuk "Segmen Giveaway fizizaidi With Blogger Awesome!"
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Segmen ini akan tamat pada 19/09/2013 |12:00 malam dan pemilihan pemenang bakal di dipilih oleh Brother Random.org sendiri dan Senarai pemenang akan diberitahu pada 22/09/2013
Apa tunggu lagi, jom meriahkan segmen ini^^

21 comments:

  1. nak join tapi masa mencemburui.. hu3

    ReplyDelete
  2. cm besar jer segmen nie..gd luck Nad..

    ReplyDelete
  3. fizi BW disini^^..selamat bersegmen..
    senarai peserta telah di update..good luck :D
    senarai peserta segmen giveaway fizizaidi with blogger awesome!

    ReplyDelete
  4. good luck + BW sini

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  5. terima kasih join... selamat bersegmen

    ReplyDelete
  6. @Aku Penghibur thankyu acik :) @Iehah Farihah nnty akan singgah balik ^^
    @Fizi Zaidi akan view sume nnty thanks :D
    @Kirani Mia jom join ^^
    @Hafiza AizZawa hehe tu la. nad pun segan nak join tp join je. jum la :)
    @tenku butang jum join hehe

    ReplyDelete
  7. Goodluck nad. lame jugak tempoh dia..selamat bersegmen k.

    ReplyDelete
  8. melompat2 ke sini dari segmen yg sama =)

    http://minus-ska.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  9. salam... dari segmen yang sama...

    Good Luck.. http://adhiemenulis.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  10. all the best nad.. akak bercadang nak join juga, tapi lambat sikit kot sebab tarikh tamat lambat lagi.. :D

    ReplyDelete
  11. @Mizz Aiza (Dunia Kecil) okey ^^

    To all. Nad da review sume dalam list hehe

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum...Singgah BW sini dari segmen yang sama. done follow... http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen :).bw dari segmen yg sama. jemput jejalan sini http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    dan join ga nie. ada hadiah menarik menanti anda :)
    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. http://april-in-love.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    berkunjung dari segmen yang sama.. :)

    ReplyDelete
  15. kak mia balas kunjungan nad..

    http://www.mialiana.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno