Wednesday, August 21, 2013

Segmen Gempak Mieza Jhaa K.

Assalamualaikum.
Hari nie Nad rajin join segmen heee
support blogger buat segmen lagi2 yang simple :)
simple dalam erti kata nad hehe



Assalamualaikum bloggers.. Akhirnya segmen yang dijanjikan dan ditunggu-tunggu tiba jua. Ini adalah segmen pertama saya yang diharapkan agar segempak tajuknya. Bermula hari ini pukul 1:00 tgh hari dan berakhir pukul 1:00 tgh hari esok. Anda semua dijemput join.

Syarat-syarat penyertaan :
1. Add to circle Google+ Mieza Jhaa K dan like Fanpage Mieza Jhaa K
2. Buat entry bertajuk "Segmen Gempak Mieza Jhaa K"
3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publish entri.
4. Tinggalkan URL entri di kotak komen.

Ganjaran Segmen : 
1. 10 blog bertuah yag dipilih sendiri oleh saya akan direview salah 1 dari entri terbaik mereka. Kepada yang terpilih nanti, sila tinggalkan URL entri terbaik anda.

2. 25 blog yang bertuah berpandukan RANDOM.ORG akan diletakkan di dalam bloglist khas bermula 23 Ogos hingga 23 September 2013. Dan kepada yang bertuah nanti diminta agar meletakkan blog Mieza Jhaa K ke dalam bloglist anda juga.

Jom kita meriahkan segmen ini.


31 comments:

  1. Gudluck Nad. Bakal menyusul Nad nnt :))

    ReplyDelete
  2. Mudah bukan? Terima kasih sudi join..nantikan keputusannya esok ∩__∩

    ReplyDelete
  3. gud luck nad.. sesama lah kita mencuba nasib..

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya Nadya, pcl pon join sama memeriahkannya.

    ~ www.nazlee.com

    ReplyDelete
  5. good Luck n Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  6. wah!!!!semoga berjaya yek!!!!heheehe...

    ReplyDelete
  7. salam syawal
    dari segmen yang sama
    http://littlenuur.blogspot.com/2013/08/segmen-gempak-mieza-jhaa-k.html

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen yang sama..good luck!!

    ReplyDelete
  9. Balam tekukur mengiring tempua,
    Balam di pangkal masuk ke khemah;
    Salam dihulur seiring doa,
    Salam Syawal untuk tuan rumah.

    Jom ke blog Kak Ummi kita pantun-pantun.. ^^,

    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/08/segmen-gempak-mieza-jhaa-kpantun-dari.html

    ReplyDelete
  10. yaya singgah sini balas kunjungan..

    ReplyDelete
  11. good luck..dtg dr segmen sama juga :)

    ReplyDelete
  12. good luck nad...thanks bw kat blog sy:)

    ReplyDelete
  13. yeayy!!! TB join segmen ni..cepat-cepat mase suntuk je ni.24 jam je ni boleh berkenalan ..salam kenal ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/segmen-gempak-mieza-jhaa-k.html

    ReplyDelete
  14. datang terjah dari segmen yang sama :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/segmen-gempak-mieza-jhaa-k.html

    ReplyDelete
  15. baru sempat membalas kunjungan.. :)

    singgah dan follow sini.. #268

    http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/08/segmen-gempak-mieza-jhaa-k.html

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno