Sunday, August 18, 2013

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 18 Ogos 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

47 comments:

  1. slmt bersegmen dan slmt berBW

    ReplyDelete
  2. Datang dari segmen sama....Selamat Hari Raya

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  3. Datang sini dari segmen yang sama. Jemput singgah ENTRY SINI :)

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang same...salam kenal...heheh...

    ReplyDelete
  5. Membalas kunjungan. Nad follow back ye! =)

    http://hydrangeaslove.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  6. singgah dr segmen sama...good luck^^

    ReplyDelete
  7. Sy datang balas kunjungan Nad!. Nak milo ais boleh?

    #212
    G+23

    :D

    ReplyDelete
  8. berbalas kunjungan dari segman yg sama

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yang sama juga :)
    terima kasih kerana sudi singgah blog cik kumbang :)
    feel free to grab the freebies :)

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  10. Balas kunjungan kat sini and thanks ya sudi singgah Blog santai...

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum nadia . terima kasih sebab rajin singgah komen di blog ain :) insyaAllah ain akan ingat nadia :) insyaAllah rajin jugak singgah sini nanti.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. salam nad!good luck! free2 blogwalking lagi yer

    ReplyDelete
  14. singgah sini juga dari segmen yg sama :).selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yang sama..:)

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen mialiana.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html
    jemput singgah ye...SELAMAT BERSEGMEN!!

    ReplyDelete
  17. selamat bersegmen dan good luck.. akak tak sempat join, hari ini baru dapat online..

    ReplyDelete
  18. dari segmen yg sama..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  19. hi thanks yea, Qeela dtg singgah balas kunjungan dari segmen yg sama :)

    http://ourrandomrainbow.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  20. Salam tuan rumah! Datang membalas kunjungan dari segmen yang sama... Follow done! Salam kenal.. Mieza nak buat bloglits lah untuk peserta2 segmen kak mia ni.. Jom support sesama blogger! ^_~ Follower #224!

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum...singgah dari segmen yang sama.selamat berkenalan...

    ReplyDelete
  23. Assalammualikum...naddy,

    mselim3 datang dari segmen yang sama, follow dah blog nie,,

    http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  24. Done follow#227..selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  25. @Fizah Mohd need ur link sbb tak tau url blog huhu

    ReplyDelete
  26. http://www.mizisempoi.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  27. balas kunjungan cni... :)

    jm join giveaway ni? hadiah rm250

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/menangi-rm25000.html

    ReplyDelete
  28. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  29. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

    ERAZ datang dari Segmen 12 Jom Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.. Jom Jom Follow & Blogwalking..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  31. done follow # 253 # 6_^ dr segmen same ^_^

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  32. datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno