Thursday, August 22, 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan September dan November 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 Ogos 2013, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

32 comments:

  1. gd luck dan selamat bersegmen Nad..

    ReplyDelete
  2. good luck nad.. akak nak join juga la.. :D

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen ;) dan slm perkenalan.. :D

    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. nad gud luck ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. salam nad, gud luck...akak pn join lagi...hehe

    ReplyDelete
  6. gudluck dan selamat bersegmen ye :)

    ReplyDelete
  7. he3..dah lepas..cmne?? terpilih x??

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen. All the best!
    Jemput ke ENTRY SAYA :)

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen ye tuan blog...saya
    singgah dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  10. Salam ziarah.. :)

    selamat bersegmen.. ^__^

    ReplyDelete
  11. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen sempena merdeka ni...jgn lupa join tau..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  12. Wah! Blogger jugak rupanya. Kita friend kat Facebook. :)

    Apa pun, peserta nombor 58 datang ronda-ronda kat sini! :D

    ReplyDelete
  13. Salam singgah dari segmen Mialiana....done follow blog ni :D

    ReplyDelete
  14. Membalas kunjungan.Good luck dan selamat bersegmen Nad..

    ReplyDelete
  15. Dari segment yg sama no 39.. g
    Luck! :)

    http://ainblogger.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete
  16. selamat bersegmen nadya

    dri segmen yg sama

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yg sama.. gud luck yunk

    ReplyDelete
  18. dari segmen yg sama.. gud luck yunk

    ReplyDelete
  19. balas kunjungan sini.. :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2013/08/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno