Saturday, August 31, 2013

Running Man

Assalamualaikum.


Akhirnya episode ke 160 sudah berjaya Nad download.
Fenomena Running man nie memang meletup di kalangan pelajar Universiti dan pelajar sekolah .
Mungkin pakcik dan makcik ada juga yang menonton heeee

Nad mula mengikuti rancangan ini sejak akhir tahun 2010.
Rancangan ini mula diterbitkan oleh SBS pada pertengahan 2010.
Lagipun TV2 dan OneHD(Astro) ada menayangkan variety show yang terkenal nie :)
Boleh la korang tengok tanpa download ^^

Korang tengok tak Running Man?
Adik lelaki Nad memang tengok and kumpul semua episode
dan dia hanya akan download HD video sahaja hee

korang nak tengok dan download Running Man yang ada Eng Sub?
 bole klik SINI .

see ya around :)


17 comments:

  1. ..xpnh lg tgk..x berkesempatan nk tgk..

    ReplyDelete
  2. kirani pn tgk jgk rm..xsah klau xgelak tgk cte ni..hehehe ;)

    ReplyDelete
  3. fiza pun gile rm..hehe..mlm tgk episod yg ader pelakon i hear ur voice ~ min jong gook..hehe..nm betul x th..

    ReplyDelete
  4. adik sy mmg hantu r.man =) selalu tgok..he3..bestnya rncangan ni lawak n santai..

    ReplyDelete
  5. dayah pon ad kumpul rm smpai ep 160..hoho smpai lappy hang kje download tiap2 mnggu..huhu

    ReplyDelete
  6. akak tengok juga sesekali.. anak saudara akak pun suka sangat.. sampai download juga..

    ReplyDelete
  7. wah bestnya.banyak collection...Happy watching k..

    ReplyDelete
  8. dh cuba tengok tapi xleh nak masuk dengan variety show ni. akak lebih suka 2 day 1 night, mama mia, barefoot friend , strong heart . mungkin sbb bukan bergelar pelajar dh kot ^_^

    ReplyDelete
  9. gigihnye simpan. hehe. sy lepas tgk terus delete. penuh lappy. external pun dh penuh dgn cite lain. hehe

    ReplyDelete
  10. xde astro la.. so mmg x dpt la lyn running man ni.. huhuhuh..

    ReplyDelete
  11. Zara belum layan lagi..hehehe..kna tngok gak nampknya ni..=D

    ReplyDelete
  12. @Deqla Manjew ala tonton online pun okey ^^
    @aisya ouh external nad mmg ada :)
    @Lieya Von Jay ouh hehe
    @Raudzah Z thanks ^^
    @Asma Sah kann
    @Mizz Aiza (Dunia Kecil) ramai yang suka ehehe

    @Jie Susanos kaaannn hehe
    @adk dayah ahahaha tu la. kknad pun suka download :D
    @S.K.A best sgt hehe show nie je yg nad kumpul ^^
    @Hafiza AizZawa betul2 keke sama la kita ^^
    @Che Rosliza Che Mat yeaaa kita geng ^^
    @Kirani Mia kann mesty nak tergelak :)
    @Zira Aziz tengok la hehe

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno