Friday, August 2, 2013

KLIK-KLIK SYAWAL BY CIK AKAK COMEL

Assalamualaikum

Nad Join sini :)
sesiapa yang terbaca nie sila la klik2 untuk Nad juga.
Nad punya klik2 ada di atas di kanan dan di bawah post ini.
Mari lah kita berklik bersama-sama :)
Harap Maklum.
Tinggalkan link korang. Nad sure akan pegi ke blog korang dan buat perkara yang sama :)

Nad start hiatus dari blog mulai Sabtu(3/8) malam sehingga hari Ahad depan (11.8)

Nad nak buat pengumuman. 
Tapi tak ade la pengumuman sangat hehe

Seperti biasa Nad memang suka Join segmen yang simple2 macam nie.
Almaklum lah nak buat benda lain tak mampu.
Secara jujurnya , Nad tak bole join contest untuk follow TWITTER.
kerana Twitter Nad ialah privacy Nad.
Nad tak suka timeline penuh . Maaf ya korang.
Lebih baik Nad jujur sekarang.

See ya!


13 comments:

  1. http://suteraungu87.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen nad nti zara pun nak masuk sama insyaALLAH..=D

    ReplyDelete
  3. lihat adakah anda bakal menjadi kekasih cik akak...
    semak di sini....

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/08/senarai-blogger-meletop-bakal-menjadi.html

    nantikan keputusan malam esok....

    sila semak anda tersenarai menjadi bakal kekasih cik akak...

    ReplyDelete
  4. Blogwalking...blogwalking.....Selamat Hari Raya...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/08/klik-klik-syawal-by-cik-akak-comel.html

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno