Monday, August 26, 2013

Kenapa lain??

Assalamualaikum.

Apa khabar hari nie?
Semoga korang semua sihat selalu dan dirahmati Allah swt :)

Jom kita tengok gambar dulu.



Eh tak ada ape2?
Kenapa Nad edit gambar nie dan upload gambar nie di blog?
Padahal tiada apa apa pun hehe
Kenapa kenapa kenapa?

Okey macam nie. 
Nad pun view Nad punya  Nuffnang .
Tengok amount sama macam minggu lepas.
Kenapa nie? Selalunya  Nuffnang  akan update pada hari nie.
Kalau yang selalu tengok  Nuffnang  dia memang tau la  Nuffnang  update bila hehe

Lepas tu Nad pun bukak la Earning.
Eh amount Nad bertambah dekat Earning tapi bawah username sebelah Glitterati Nad dia tak bertambah.
KENAPA LAIN??

Harap  Nuffnang  boleh betulkan sobs sobs
Ada ke yang pernah jadi macam Nad? 
Nak kena hantar ticket kot kat diorang sekali mintak cpuv keke

see ya around.

14 comments:

  1. akak baru check.. untuk cpc tu ke nad? yang akak punya nampak macam ok.. semakin bertambah..

    ReplyDelete
  2. @Mizz Aiza (Dunia Kecil) yang dekat sebelah Gliterati(ignore ejaan) members tu kak huhu lain daripada dekat earnings. huhu

    ReplyDelete
  3. Lia punya sama je.. cuba cek balik ..

    ReplyDelete
  4. akak pon ada bertambah jugak ^_^ eh nuffnang ada hari yer utk update . akak xtahu pon . hehe ^_^

    ReplyDelete
  5. Akak punya pun semakin bertambah gak. Cpc tu kn update setiap hari isnin, so kalau xde yg click kt ads means xde earning la.cpuv tu mmg hari2 ada tmbh selagi kempen berjalan kan? Betulkn jika sy salah hehehe..

    ReplyDelete
  6. kirani nk komen lebih2 pn xtau menahu jgk hal ni..hehe..;)

    ReplyDelete
  7. @Intan Zulhilmi mmg da hantar hehe
    @Kirani Mia xpe kirani ^^
    @huny madu yup memang betul :)
    @Lieya Von Jay yup nuffnang mmg ada hari dia update hehe
    @sizziey darliana da check bnyk kali huhu

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah earning teman bertambah setakat ni.. 8share plak mcm x nmpk pnambahn walau dh jenuh share.. hu3..(jenuh lea sangat)

    ReplyDelete
  9. fiza pernah gak terjadi tp dlm berape sen..tp pastu dye elok semula..

    ReplyDelete
  10. kalau tak okey hantar jer email kat nuffnag, acik dah lame tinggalkan sebab ambil adv lain

    ReplyDelete
  11. setakat ni akk x pernah jadi camtu..

    ReplyDelete
  12. owhhhh xpnh jd cmni =) he3 try la hntar tiket mntak cpuv..msti dpt..phak nuff ni pmurah

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno