Friday, August 2, 2013

Kad Raya Sampai.

Assalamualaikum. 
Jumaat terakhir untuk Ramadhan kali ini.
Semoga berjumpa lagi pada tahun hadapan Ramadhan
jika dipanjangkan umur :)

Post nie terbahagi kepada dua iaitu

1. Kad Raya Sampai kepada Nad
2. Kad Raya Nad sampai kepada penerima :)

Okey Nad nak story yang pertama dulu. :)

First kad raya ialah daripada Sal Unnie :)
 She gave me my Donghae kyaaaaa keke
Thanks for your words. Really touched and appreciate it 


Second from my twin sister.
Kak Anim n Kak Ain :D
what so special about this card is..
I GOT 'DUIT RAYA'
yeaaaaaaaaaaa 
the amount? quite big keke 

Thankyu so much to those who send me the card.
Really appreciate it! Saranghae 
p/s: ada agy kad yang tak sampai. huhu

Seterusnya,

Kad Raya Nad sampai kepada penerima.

Alhamdulillah. Semua selamat sampai.
Tapi tak tau la kalau ada yang tak report kat Nad hehe.
feedback pun awesome.
Thankyu kawan2.
Semua pakat-pakat post kat instagram, my fb and my twitter untuk ucap terima kasih.
Sayang korang la :D



nama nama di padam untuk menjaga privacy diorang ;)

Nad da beli baju raya. Oren oren gitu. Korang? :D

Attention!
Nad start hiatus dari blog mulai Sabtu(3/8) malam sehingga hari Ahad depan (11.8)

see ya ^^

14 comments:

  1. tak dapat pun kad raya dari Nad? hehehe...

    sally pakai baju taun-taun lepaihh jaa..hehehe.. :)

    ReplyDelete
  2. bestnye dpt kad raye..skrg nie kad raye klu kita dpt mmg betul2 berharga..

    ReplyDelete
  3. banyaknya dapat kad raya.. seronoknya.. :D

    ReplyDelete
  4. wahhhh...bestnye dpt kad raye... thun ny skping pn x dpat...thun lpas ad la jgak...sdey plak rse...huk3

    ReplyDelete
  5. @Sally Samsaiman ala sally nie. Nad baru kenal sally. syg sally nie keke

    ReplyDelete
  6. @Hafiza AizZawa kan memang jarang orang bg skrg. tu sbb ramai kwn nad terkejut nad buat hehe

    ReplyDelete
  7. jom join GA ni..
    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-era.html

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/giveaway-ringkas-blog-kisah-seorang.html

    ReplyDelete
  8. Seronokkn dapat Kad raya ni..dah lama tak dpt kad raya...=D

    ReplyDelete
  9. @siti ZAHARA yup seronok. skrg nie tak ramai da antar kad raya huhu

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno