Tuesday, August 13, 2013

KAD RAYA SAMPAI #2

Assalamualaikum.

Selepas raya baru la Nad tengok mailbox kat rumah.
Ha ada 3 sekali gus kad raya keke
Memang awesome la sapa yang bagi nie :)


Sambungan daripada Kad Raya Sampai ,Nad terima kad raya yang ketiga :)
Ini daripada Eru aka Khairuzahriah.
Ex-roomate Nad masa kat UiTM dulu ^^
terkejut terharu ternganga .
sume rasa ada masa terima.. dia siap bagi kita hadiah :'_
Eru sayang ko sangat2 bila leh jumpa? hehe
Eru nie kreatif orangnya :D


dan yang keempat daripada Aini :D
Aini punya kad raya sangat cumel. hehe
bawa hati ke Nad eh? keke
Thankyu my dear !
p/s: kad aini paling susah nad nak bukak. kemas betul gam hehe


Kad raya terakhir daripada Sha Unnie :D
nie sorang agy unnie yang suka wat Nad terkejut hehe
bukak2 dia bagi EUNHAE <3
my baby :')
dan kad daripada SJ album version B !
Macam tau2 je Nad tak beli version B keke
Thankyu so much for the card <3
Saranghae!

Mereka di atas nie tiada blog. Kenal dekat twitter tapi bole rapat.
Sayang mereka! :D

see ya ^^

Nad ada dalam post kak ieta hehe



19 comments:

  1. jelesnya dapat kad raya...
    taon ni tak dapat kad raya pon..sob2...sedih...

    ReplyDelete
  2. @fasha tahun nie nad dpt bnyk sbb nad pun bg kad raya kat orang kot hehe

    ReplyDelete
  3. alaa jelesnye..still dapat kad raya

    ReplyDelete
  4. wahh.. raya sakan depa. hehe:)
    done klik nuffnang.. terima kasih klik saya punya

    ReplyDelete
  5. Cutelah Nad ni.Still dapat kad raya lagi.

    ReplyDelete
  6. jeles pulak tengok orang lain dapat Kad Raya yg bole pegang n baca ni.. teman jugak yg kesian dapat kad raya digital jea.. alam maya punya.. huk2

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya.. maaf zahir batin./. heee..

    ReplyDelete
  8. wahh.. deno ada dapat juga dan kebanyakannnya dari blogger

    ReplyDelete
  9. wowww =) semuanya cantik2 kad raya..rjin betul yg hantar..Salam Syawal

    ReplyDelete
  10. untung2..lepas raya pun dapat kad raya

    ReplyDelete
  11. untunglah dapat kad raya huhu sy satupun tak ada kesiannya kn? um

    ReplyDelete
  12. best2..tambah pulak yg buatan tgn..

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno