Tuesday, August 20, 2013

Idea.

Assalamualaikum.

Google Image
 Nad nak cakap pasal idea pula.
Entry sebelum nie pasal alone hehe
Adik Nad da balik okey sikit :D

Sebenarnya Nad tak tahu kadang-kadang nak post apa kat blog nie.
Idea tu ada lepas tu tiada idea langsung.
So Nad tak blog and just blogwalking aja. Korang pernah tak macam nie?
Nad kadang-kadang pikir macam mana la nak ada post baru nie.
mungkin Nad tak tahu nak manage agy post Nad.
Tapi sekarang Nad belajar dengan memerhati blogger lain hee

Nad suka betul la tengok blog yang ada banyak idea.

see ya around :D

Jangan lupa Cinta Jannah Episode 4 arini ^^

23 comments:

  1. kdg2 tu mmg ketandusan.. sedar x sedar nad cite psl cari idea pun dah jd satu post tuk Nad juger...

    ReplyDelete
  2. betul.samalah kita.penat fikir nak pos apa kadang2.

    ReplyDelete
  3. @Salma Tayo kann huhu xpe kita kena perah otak sama2 :)
    @Hafiza AizZawa a'a betul juga tu hehe

    ReplyDelete
  4. mama pun sama jugak, naik berair bijik mata mengadap pc tapi tak tahu nak taip apa... hihi

    ReplyDelete
  5. memang pening jadinya bile idea habis ni kan >.<

    ReplyDelete
  6. kalau sy senang jer...kalau time idea tengah berlambak tulis jer entry then drafkan...sok-sok kalau x der idea...publish jer...kan senang...hehehheh.....

    ReplyDelete
  7. same la ngn sy, nk post tp xde idea, last blogwalking je smbil mnderma (klik tabung nuff) :p

    ReplyDelete
  8. Idea tu ade. Cuma nk menulis idea tu payoh amat. Campur malas...chot la tu

    ReplyDelete
  9. hehe.. sama la.. kdng2 ketandusan idea. last2, blogwalking je.. jeles pun ade kekadang tngok org lain de idea mencurah-curah.. hee :)

    ReplyDelete
  10. tu la . kdg2 bila tak dak idea terus ja mengarut tulis yg bukan2, hehehe

    ReplyDelete
  11. Klu ada idea nk buat entri, cepat2 taip n save dlm draft.. nti ada masa kembangkan idea tu, buat ayt sdap2 n publish... heee...

    ReplyDelete
  12. kadang2 idea ada...tp malas nak tulis..huhu

    ReplyDelete
  13. akak pun kadang2 mcm tu tp kalau ada sikit idea, akak taip siap2 pastu save dlm draft

    ReplyDelete
  14. salam..singgah sini balas kunjungan..salam p'knalan dr blogger ms. AFAR :)

    ReplyDelete
  15. tu normal tu nad. hehe..cik ana pon slalu je jd x tahu ape nk tulis.. on blog tp blogwalking je tgk2 blog org lain.. pastu nti idea tetibe je dtg hehe







    slm aidilfitri nad :)

    ReplyDelete
  16. hmm..
    actually for me x bagus kalau kita push sangat nak update blog walaupun xde isi.. nanti pembaca lari :p

    ReplyDelete
  17. hu3..nk cari idea mmg susah..tp bila dh dpat..lupa plak dah.. :D

    ReplyDelete
  18. lumrah la bagi seorang blogger kering idea.. kdg2, masa BW, baru terdetik idea nk tulis..

    ReplyDelete
  19. 2 la nak cari idea memang susah...huhu

    ReplyDelete
  20. betol 2 nad...ketandusan idea kekadang dtg

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno