Tuesday, August 27, 2013

Eunhae Album !

Assalamualaikum 

Seperti korang sedia maklum ...
Nad memang minat group yang bernama Super Junior.
Maaf kalau korang tak suka. 
Tapi ini minat Nad. Nad hormat korang punye minat so harap korang pun hormat la minat Nad juga :)
Saling hormat menghormati amalan mulia ^^


Alhamdulillah selepas hampir sebulan menunggu ..
Akhirnya tiba juga album kesayangan Nad nie. Hehe
Album ini merentasi laut China Selatan untuk sampai ke Malaysia.
Sebab Nad beli original from Japan.
Special edition nie hanya ada di Japan ^^
Kenapa nama Eunhae?
Sebab gabungan nama Eunhyuk and Donghae ;)



Scream out loud when i open the album and saw donghae's photocard. ♥♥♥
Jump jump jump heee
Ive been waiting for this photocard for a long time sobs
If i buy SJ album my chance to get donghae's photocard is 0% ㅠㅠ

Thanks to daiyah unnie.
You've posted it right on time ;)

Thankyu if ure not support and u respect my hobby^^

Good comment came from a good person.

See ya around :)



30 comments:

  1. kat sini x de ey..mmg kne order ker.. fiza minat Choi Si Won...

    ReplyDelete
  2. kak sally masih setia dgn CNBLUE, SUJU layan la jugak..tp x minat sgt..kenal pun x..kecuali Si Won..tu pun sbb iklan..haha :)

    ReplyDelete
  3. wahhh...betul2 die hard fan ni...siap order album lg..hehe

    ReplyDelete
  4. jaoh album tu merantau..hehe..btw conratz ye dpt photocard tu :P

    ReplyDelete
  5. hihi...cik akak jangan tanya dik...memang tak minat lah jawabnya...hihi

    ReplyDelete
  6. oo..mnat toi ni..sggup order dr jpun..

    ReplyDelete
  7. WAHHH !! memang donghae lover ea?? heeee , dia comel kan ? xD sanggup tu beli dari jepun ... bgus2.. die hard fan :D

    ReplyDelete
  8. akak hormati minat nad.. memang betul-betul minat ni sampai sanggup order jauh merentasi laut china selatan.. :D

    ReplyDelete
  9. mama minat grop ni, tapi lagu dia jelah.. hihi, .. dashyat nad sanggup mengoder dari jauh, kalau dah minatkan apa saja boleh dilakukan..

    ReplyDelete
  10. @Norhasniza Khalid ramai minat lagu instead of group mcm kita suka group orang putih an hehe
    @Mizz Aiza (Dunia Kecil) thankyu akak <3

    @Nur Azwa Edora yup yup. dia mmg cumel hehe
    @Jie Susanos yup ^^
    @Nao Mei keke mmg ramai x minat ;)
    @akmaL keke thanks ;p
    @Mia Kassim yup hehe
    @Sally Samsaiman hehe dorang ramai sgt ;)

    ReplyDelete
  11. tau takpe...sama la mcm SNSD..pun xkenal..tau si Tiffany dgn Yoona..eh?

    ReplyDelete
  12. Saya tak minat k-pop ni tapi saya sangat gembira kalau orang dapat apa yang dia nak. Kawan saya dulu pun gembira saya tengok dia bila dapat album2 yang dia nak

    ReplyDelete
  13. wah..wah..semangat dia...dlu mase kat matrik dulu ada jiran akk minat sgt ng SJ ni..so siap hafal tarian n menari lagi...bile tgok SJ ni teringat experience dl..^^
    btw..Enjoy it!!

    ReplyDelete
  14. jauhnya beli...mesti mahal nih..

    ReplyDelete
  15. @diana hmm mahal sikit je hehe
    @Fizi Zaidi tu la.. hehe
    @DTira woaaa kalau kenal Nad kenal kawan tira kan best hehe thankyu ^^
    @Dzureen Darwis heee thankyu dear :)
    @Sally Samsaiman haaa betul la tu hehe

    ReplyDelete
  16. akak pon peminat superjunior dan selalu nya member yang akak minat tu berubah2 .the latest one tu kyuhyun tu pon sebab tengok dia jadi pengacara dalam mama mia. ^_^

    ReplyDelete
  17. Wah, bestnya! Untung Nad dapat album tu..... Saya pun ada dengar lagu Eunhae. Best sangat! XD

    ReplyDelete
  18. wah best tu nad.diimport khas tu....hihihihi

    ReplyDelete
  19. Salam Nad :) Wah nama sama macam kawan saya.. Nad. hehe.. Saya singgah sini juga :) terima kasih sebab sudi singgah ke blog saya...

    Wahh minatnya dengan Super Junior... Tahniah dapat album tu .. hehe..

    selamat berblogging Nad..

    ReplyDelete
  20. wahh ini baru betul peminat :) apa pon tahniah :)

    ReplyDelete
  21. ini baru dikatakan minat! original from japan <3

    ReplyDelete
  22. minat..tp minat lagu korea je..sape nyanyi pn xtau..hahhaa..penah dgr mmber sebut nme eunhyuk (abaikan ejaan =.=")..baru tgk mke dia..hehee~

    ReplyDelete
  23. Salam kunjungan. Jom sertai Segmen : Doodle Aku & Gitar dan dapatkan doodle muslimah sambil memeganng gitar. http://nasuhanass.blogspot.com/2013/08/segmen-doodle-aku-gitar.html

    ReplyDelete
  24. waahhh, suka la tuuu. sha suke bigbang. kikikiki

    ReplyDelete
  25. k-pop =) sy minat juga..tp group prmpuan la..cuma xfanatik je..

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno