Monday, August 19, 2013

Blog Kak Anim :)

Assalamualaikum ^^

Apa khabar hari ni? 
Nad sudah kurang selesema yeaaa xD





Taraaaaaaaaaaaaaaaaa

Nad nak cerita pasal Kak Anim :)
Nad kenal kak anim sejak tahun 2010. Nad ingat tau hehe 
Masa tu memang baru active twitter and kami sama-sama suka SUPER JUNIOR !
Sejak tu la kami keluar sama-sama :)
dulu Nad belajar jauh.. setiap kali balik rumah mesty outing dengan my twin sister hee
Tapi sekarang nie masing-masing da busy. Jarang keluar sobs
Harap dapat jumpa akaks nanti.

Nad memang kenal and rapat dengan kembar kak Anim.
Nama nya kak Ain hehe
Kak Anim n Kak Ain macam artis pula dalam gambar nie ye keke
Gambar nie last kitorang jumpa aritu sobs


Nad berblog kembali and active macam sekarang nie sebab kak Anim la.
Nad nak terima kasih jugak kat kak Anim padahal kak Anim tak buat apa pun keke
Nad amik sedikit semangat kak Anim untuk Nad mula berblog dengan aktif sekali hehe
mula mula tak paham cara-cara berblog nie.
usha lama da kak Anim berblog. sedikit2 Nad mula belajar :)

Haaa apa lagi sesiapa yang tak follow kak Anim silakan link ada dekat atas tu hee

p/s: Nad ada masalah skrg. semoga Allah swt permudahkan segalanya. Amin.

see ya :D

28 comments:

  1. Hi Nad!

    ehh, nad de twin?
    be strong nad, setiap masalah tu ingat je tanda sbg ujian, maybe Allah rindu nak dengar nad berhubung dengan Dia ok :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum nadya . . :)

    ain pun dulu stop blogging sebab lupa password je . . huhu ><''

    blog yang sekarang ni kali ke-5 ain buat kot. Alhamdulillah tak lupa dah xD

    nama twin kak Anim sama dengan nama kita . . *hepy kejap xD

    ReplyDelete
  3. Anim nie mmg dah duk dlm senarai blog fiza..muke sume lebih seiras yer..

    ReplyDelete
  4. @Amira Mohd Badawi bukan nad ade twin. kak anim n kak ain yg twin hehe

    ReplyDelete
  5. @Ain Eddihar waalaikumusalam :)
    la yeke..hehe nad connect dgn gmail je senang login gmail boleh login blog juga :)

    ReplyDelete
  6. @Hafiza AizZawa ouhh hehe muka kitorg sama? hehe bila tgk balik a'a la hehe

    ReplyDelete
  7. sesekali kita perlukan seseorang untuk terus memberikan semangat dan inspirasi kepada kita.. semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan nad..

    ReplyDelete
  8. bagusnya ada relation baek dengan blogger lain kan..huu =)

    ReplyDelete
  9. seorang sahabat yang boleh dijadikan inspirasi adalah terbaik ;)

    ReplyDelete
  10. ouhh. slah fhm xpun mira xbaca btl2. kihkih :)

    ReplyDelete
  11. Sahabat sumber inspirasi nad ya...bagus tue...

    ReplyDelete
  12. kawan dengan akak2 ..patut la nampak matang ..;)

    ReplyDelete
  13. @fasha Nad memang kenal kak anim sebelum berblog agy ehehe

    ReplyDelete
  14. @diana eh yeke? hehe

    @Che Rosliza Che Mat yup selalunya macam tu hehe

    @Amira Mohd Badawi xpe mira :)

    @TelingaBulat betul betul :)

    ReplyDelete
  15. nadya . . dulu acc blog banyak guna yahoo . . tu yang lupa . ni lah pertama kali guna gmail . senang sikit kan . . :)

    ReplyDelete
  16. @Ain Eddihar ouh patut la.. hehe yup guna gmail mmg senang :)

    ReplyDelete
  17. Amin =) he3..peminat kpop upenya..smoga ukhuwah 2 berkekalan ..

    ReplyDelete
  18. @S.K.A yup tapi kat sini tiada kpop sgt :)

    ReplyDelete
  19. semoga persahabatn nad akn berkekalan..dan semoga dipermudahkn segala urusan nad ye..-D

    ReplyDelete
  20. NAD!!!! Nak jerit.. Thansk sayang..hahaha. SOrry, akak baru dapat buka blog..busy seharian kt ofis..balik rumah pun dkat pkl 8pm

    ReplyDelete
  21. @Ainim Suju hehe xpe Nad tau akak busy hehe saja nak surprise ;D

    ReplyDelete
  22. sis selalu juga ke blog kak anim ni.. kak anim rajin komen blog sisi mcm naddy juga :)

    ReplyDelete
  23. bagus.. jadikan kak ainim sebagai sumber semangat untuk berblog ye :)

    ReplyDelete
  24. :) insyaALLAH . sem0ga dipermudahkan segala urusan nanti ^_^ fi hifzillah

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno