Friday, August 23, 2013

5 tahun yang lalu...

Assalamualaikum 

5 tahun yang lalu, Nad amat kecewa dengan result SPM.
Ada cerita disebalik kegagalan Nad tapi kekuatan yang Allah swt bagi kepada Nad amat luar biasa.
Nad dapat harunginya selama 2 tahun dan sampai sekarang kesannya masih terasa.
Sekali lagi Allah swt duga Nad dengan perangai kawan2.
Nad yang dulu lain daripada Nad yg sekarang.
Masalah mematangkan kita.


Gambar kurang light plak hehe
Jumpa balik surat tawaran nie sebab mengemas fail hehe
Surat nie 3 tahun yang lalu..

 Allah swt maha mengetahui segalanya.
Nad bersyukur dengan doa daripada keluarga terutama ibu bapa Nad.
Semangat mereka membuatkan Nad teruskan hidup seperti biasa.

Alhamdulillah selesai sudah 3 tahun sebagai diploma student ^^
Degree agy 2 mggu fuhhh (tak kemas barang agy nih hehe)

Nad cuba praktikkan ini ;)

see ya around :)

23 comments:

  1. sama la.. result munirah spm pun x bpa cantik.. huhu :(
    tpi jgn terus mengalah dan berputus asa. Allah dah aturkan yg terbaik untuk kita..
    sama la.. next week bru nak smbung msuk degree.. :)

    ReplyDelete
  2. Ggl pekse xbermakna kegagalan seumur hidup. Org yg gagal adalah org yg malas.. Yg pnting..kne ingt..rezeki dtg dlm byk bntuk. Bkn org yg brjya dlm kelas je boleh brjya...

    ReplyDelete
  3. further study kt mn? Nad nie pandai la sbb ly amek degree..tahniah..

    ReplyDelete
  4. wah nad memang hebat!!! :) gud luck yer

    ReplyDelete
  5. gagal sekali tak bermakna gagal selamanya :)

    ReplyDelete
  6. kira ok lah nad xcntik pon dpat smbung kat uitm. akak ni awai2 lagi dh kena reject ^_^ congrats sebab dpat smbung utk ijazah. belajaq rajin ek nti .. :)

    ReplyDelete
  7. gud luck nad praktikkan ayat2 tuu ^_^

    ReplyDelete
  8. all da best nad degree nanti..buat sehabis baik ye :)

    ReplyDelete
  9. sy time spm dulu bkn cantik pun result yg dpt.. tp usaha tu yang penting, gdluck nad :) smoga diberkati dunia akhirat, amin :)

    ReplyDelete
  10. All the best Nad. Akak doakan yang terbaik untuk adik akak ni ya

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah rezeki adik tau...
    semoga adik belajar rajin :)

    ReplyDelete
  12. selamat bergelar pelajar degre.. dan selamat berkemas.. heheh

    ReplyDelete
  13. Apapun, tahniah sebab brpeluang smbg ke pringkat yg lebih tggi. Jgn rs kerdil sbb kita masing2 ada kelebihan trsendiri. Dulu wan pun mcm tuh jugak. SPM tak la hebat. Tpi skrg alhamdulillah...dh berjaya juga. Good luck yer.

    ReplyDelete
  14. smoga berjaya dlam bidang yg diceburi..truskn berusaha..jgn cpat mudah ptus asa =)..smoga dipermudahknNya..

    ReplyDelete
  15. semoga perjalanan hidup lepas ni semakin lancar n success dalam apa jua bidang yg adik ceburi yea..

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum kak, sains kuantitatif tu macam mana ya? btw, saya dip sains komputer first year. hehehe :)

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno