Sunday, August 11, 2013

12 JAM~!

Assalamualaikum.

Google Image.

Selepas 12 jam perjalanan. Akhirnya Nad sampai ke rumah.
Alhamdulillah.
Memang jeemmm sepanjang perjalanan.
Sakit sakit badan da nie duduk dalam kereta lama sangat.
Memang sabar duduk dalam kereta.
Nasib ada broadband.
Ayah Nad guna tethering untuk open wifi.
weeehuuu tak ada la bosan sangat.
+ power bank sentiasa di sisi. :D

First post after raya !
balik2 terus blogging keke
see ya^^

13 comments:

  1. keep up blogging ya nad..hehe..
    lamoo da nak cari powerbank..xbeli2 lgi...senang sket pi raya..
    anyway slamat ari raye :-)

    ReplyDelete
  2. @fasha kena beli kena beli /gaya zizan/ hehe

    ReplyDelete
  3. huhu. yg memandu lagi stresss. selamat hari raya nad :D

    ReplyDelete
  4. akak yang setakat balik perak pun 4 jam baru smp..ni kan kalu yg jauh kan

    ReplyDelete
  5. mesti penat kan...rehat byk2 dear

    ReplyDelete
  6. Jemmm...huhu...mmg teruk la raya2 nie...semua pakat2 balik kampung... Kalau yang dapat cuti lebih tu..lega sikit la...
    Selamat Hari Raya Nad...

    ReplyDelete
  7. 12 jam..ambui lamenye?ke mane nad?

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno