Thursday, July 25, 2013

Segmen Follow Mengfollow Sampai Pengsan by Cik Hawa



Assalamualaikum.
Join sini. Maaf kalau Nad join banyak segmen sangat tapi Nad suka heee

Tag : Kak Anim ^^


21 comments:

  1. Assalamualaikum :D . Saya datang dari segmen yang sama :) Follow sini XD

    http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  2. Oh..baiklah..akak akan join ye segmen ni

    ReplyDelete
  3. balas kunjungan sini.. slamat berpuasa.. :) happy blogging..

    ReplyDelete
  4. #87
    salam ramadhan
    singgah follow sini dari

    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

    jemput ke blog zara ye.. =D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan Salam Ramadhan. Saya follow sini sekali. Boleh tengok di followers ya, kalau xde means dah lama follow la tu.. Terima kasih kerana sudi join. Senarai peserta dah keluar so boleh lah blogwalking dan follow mengfollow bloggers2 lain ya..

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/07/senarai-peserta-segmen-follow.html

    Good Luck Dear

    ReplyDelete
  6. membalas kunjungan . done folloback :) good luck :)

    ReplyDelete
  7. 107# Done follow,follow me back ye.Dari segmen yg sama. :)

    http://sasteracinta.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  8. haii..dari segmen yg sama..da follow da..jom singgah blog saya pulak.. :)

    http://myheart92.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  9. Salam knal..Dari segmen yang sama..done follow..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/07/assalamualaikum.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini dari segmen yg sama..


    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  11. tiba2 terasa rajin pula nak lawat peserta2. hehehe from a same segmen. visit me too. gud luck tau.
    http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno