Monday, July 29, 2013

Penambahbaikan Blog Nad ;)

Assalamualaikum..
Have a nice day everyone!
Selamat berpuasa ^^

*nie Nad zoom out bagi nampak sikit heee

Nad tiada gambar sebelum blog Nad diubah menjadi macam di atas nie. sobs

Okey tak apa. Janji ada gambar the latest ^^

Apa yang berubah?

1. Read More.
- Kalau tidak Nad memang tak boleh buat langsung Read More tu. ada error. sobs
Thanks kepada Kak Mia Liana . Kak Mia ada buat satu entry pasal read more nie and Nad follow apa yang kak mia terangkan .. yeaaaa berjaya!

2. Header
- Okey header Nad sangat biasa :) Ada la perubahan dari header sebelum nie. ye kan? heeee
Boleh tak Nad cakap Nad edit dekat my Samsung je ? Yup ada one application nie. Senang sangat. 
P/S: Nie je la header Nad mampu buat. Okey tak? Pendapat you alls please :)

3. Title Sidebar.
Nad ubah title sidebar jadi macam tu so nampak kemas sikit. Nad follow tutorial daripada Akak nie. Ada Nad tambah sikit-sikit sebab Nad faham la jugak coding nie sikit-sikit weeeee So jadi la macam tepi nie. Puas hati. hehe

Berubah kepada yang lebih baik dari semasa ke semasa . Inshaa Allah :)



20 comments:

  1. ok je nad.. yang penting mudah dibaca dan nad pun puashati.. tak gitu.. =)

    ReplyDelete
  2. cantik dan kemas Nad...hehehe..wah, makin semangat adik akak ni blogging ya

    ReplyDelete
  3. takpe, yg ni pon cantek. sha pon tak reti sgt edit2 blog nk bg nmpk cun. hihi. kena balaja lg :P

    ReplyDelete
  4. @Ainim Suju semangat semangat keke thanks akak ^^

    ReplyDelete
  5. @sha (chirp chirp) sha punye blog pun cantik juga. Thanks :D

    ReplyDelete
  6. wau comel blog ni siap ada polka dot lagi..suke3 :)

    ReplyDelete
  7. okay je..tp heade kalau bacakground light sikit okay kot..bila hitam nampak mcm tebal sgt..hehehe..just pendapat :)

    ReplyDelete
  8. @Sally Samsaimanouh okey hehe xpe :) hitam itu menawan keke

    ReplyDelete
  9. Dah cantik..tak pe pelan2 ye..=)

    ReplyDelete
  10. Cantik lah kak Nad :) Ira rasa header tu pandai akak edit , lawa sangat !! Hee :D

    ReplyDelete
  11. @Ira Nadhira kak nad edit time sahur tadi keke thankyu ira <3

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno