Thursday, July 18, 2013

Kerajinan melanda. Kad raya oh kad raya.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Apabila orang lain sibuk buat kuih raya, nad tulis kad raya.
itu lah entry kali nie. kerajinan melanda apabila sudah bertahun tidak menulis kad raya dan beri kepada orang. Sejak duduk di negeri lain selama 3 tahun kerana belajar, aktiviti hantar kad raya dihentikan. Sibuk belajar lah katakan ^^ Sebelum ini Nad memang gemar hantar kad raya kerana kalau orang yang menerima itu akan ingat kita walaupun kita pernah bagi sekali je kad raya. betul tak? 
Ia berlaku dekat Nad , Nad ingat sampai sekarang siapa yang memberi kad raya kepada Nad. :)
Appreciate it so much. you know who you are ^^

Kali nie nad bagi dekat kawan-kawan universiti, kawan-kawan ELF(tak tau apa itu ELF tanya oke) dan kawan- kawan sekolah yang dirindu. ahaks ;)

so sesiapa yang bagi alamat tu tunggu la ye posmen hantar. Nad akan post next week inshaaAllah. 
Duduk menghadap depan laptop memang sampai kesudah tak abes2 duk tulis kad raya. heee
Nad ade simptom tak boleh tido malam sejak balik daripada London hari tu. Adakah jetlag tak sudah? sobs
so dalam pukul 2 pagi sampai sahur Nad tulis alamat kawan-kawan.
maaf ye alamat korang banyak yang senget benget. haha

sehingga bertemu lagi di entri seterusnya. :)





2 comments:

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno