Tuesday, July 30, 2013

Glitterati Member

Assalamualaikum :)


Tengok tajuk da boleh agak Nad nak cakap pasal apa kan? hehe
Buka2 je nuffnang kejap tadi tengok2 da ada :D
Alhamdulillah. After seminggu baru dapat.
Bukan apa. Nad tak letak satu segmen iklan dekat header tu.
Tu sebab nuffnang ignore Nad. keke

Sekarang nie da dapat bersyukur sebab sapa yang dapat nie memang diberi keutamaan.
Thanks nuffnang sebab percaya dekat blog Nad.
Hasil blogwalking dari rakan-rakan blogger yang tak jemu2 singgah.
walaupun Nad punya post tak banyak lagi hehe
korang tetap jugak singgah. Kamsahamnida :D

Nad da buat lama da blog nie cuma tak aktif sangat.
Sekarang baru nak aktif dan nak kumpul lebih ramai kawan blogger.

Jemput singgah dan follow. Nad sure pergi blog korang ^^

p/s: Tolong tinggal link korang dekat SHOUT BOX . senang nak visit back :D

14 comments:

  1. mesti banyak dah tu kan... jom main kelik kelik dengan mama.. hihi

    ReplyDelete
  2. blogging ni nak kena rajin je..ada la hasil nya...semoga berjaya..:)

    ReplyDelete
  3. Wahh menariknyaaa. Bleh bagi duit rayer kat kite. HAHHAHA

    ReplyDelete
  4. Tahniah Nad..mesti happy ni kan

    ReplyDelete
  5. @Ainim Suju happy sangat heee :D cume cpuv je xdpt agy :)

    ReplyDelete
  6. seronok kan bila tengok nuff dah glitterati.. =)

    ReplyDelete
  7. @Sya Mimie seronok sgt tapi kena jaga mcm2 huhu hope nuffnang baik dgn nad keke

    ReplyDelete
  8. Salam kenal. Singgah subuh....follow ye

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno