Wednesday, July 17, 2013

Giveaway 10K Followers Mialiana.com


Giveaway 10K Followers Mialiana.com bermula pada hari ini, 7 Julai 2013, iaitu tepat jam 5.45 petang sehingga 11.59 malam 21 Julai 2013. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia sahaja
  2. Follow blog Mialiana.com, Add  Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  3. Wajib Follow blog, Like Fanpage dan Add Google+ semua sponsor (rujuk senarai sponsor)
  4. Buat entri bertajuk Giveaway 10K Followers Mialiana.com
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senarai sponsor :
❤ Kerinchi MyKeledek | Fanpage
❤ Alycia | Fanpage
❤ Aida Hanafiah
❤ Amir Rofie | Google+
❤ Chekgu Skolah | Fanpage
❤ Anastasyea | Google+
❤ Sha Dhira | Fanpage
❤ Rafina Mimi | Fanpage
❤ Paly | Fanpage
❤ Dayang Deno | Fanpage
❤ Cikgu Kaca Mata | Fanpage
❤ Ieta | Fanpage
❤ Deq'Nyss | Google+
❤ Keyme Keymo | Google+


Senarai hadiah yang ditaja bernilai RM 1,474 :
❤ 1 x Jus Delima Pompure bernilai RM 150
❤ 1 x Glutaking bernilai RM 150
❤ 1 x Tropica Bioherb Shampoo Herba bernilai RM 35
❤ 1 x Kain pasang Satin Cotton Vietnam bernilai RM 65
❤ 1 x BB Plus Collagen bernilai RM 180
❤ 3 x tudung DeZahra bernilai RM 75 serta Brooch bernilai RM 6
❤ 1 x Teddy Bear bernilai RM 100
❤ 2 x Bantal Love mialiana.com bernilai RM 35
❤ 1 x Wang Tunai RM 50
❤ 1 x Novel Cintaku Luruh di Oxford bernilai RM 34
❤ 1 x Novel Dia Yang Aku Pilih bernilai RM 22
❤ 1 x Farcheese Powder bernilai RM 25
❤ 3 x Doodle bernilai RM 10
❤ 2 x Multifunctional Buff (Seamless Magic Scarf) bernilai RM 15
❤ 9 x Topup bernilai RM 10
❤ 4 x hadiah misteri bernilai RM50.00

 jom support Mia Liana ya... join Giveaway ini dengan klik banner di atas...

p/s : jumpa nie kat blog kak anim :) nak try jugak sebab nie first time masuk heee

sehingga bertemu lagi di next entri :)

6 comments:

  1. Bertanam pandan tanamnya rendah,
    Pegaga dan kobis di kolam cermin;
    Salam Ramadhan salam terindah,
    Semoga sukses dalam bersegmen. ^^

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

    Dah follow naa :)

    ReplyDelete
  2. Saya dari ga yang sama. Datang berkunjung ke sini.Semoga dengan adanya ga sebegini dpt menyambung dan mengeratkan silaturahim sesama blogger. http://nasuhanass.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. BLOGWALKING dari segmen Mialiana
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html
    good luck ye..

    ReplyDelete
  4. salam.. terima kasih kerana sudi join giveaway ini. keputusan pemenang akan diumumkan pada 23/7/2013.

    semoga berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  5. salam...ayu dtg dr giveaway yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen...sempena besday ayu..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. sudah membalas semua post heee
    lihat blog anda ye ^^
    kak mia liana :)
    thanks ^^

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno