Sunday, July 21, 2013

Draft.

Assalamualaikum

tajuk simple pada hari nie. hehe


Sebenarnya nak cerita ada 3 draft yang masih tergendala.
Nampak tak draft di atas. 
Tergendala kerana cuba menyiapkan kad raya yang banyak tu. 
Itu pun tak post lagi. Kena hantar juga minggu nie. fuh
Selalu nak tulis kad raya lepas tu mengantuk.
duduk rumah je katakan. Jadi orang tanam anggur sebelum masuk degree.

Harapan : Akan cuba siap kan draft tu sebelum raya :)

see ya ^^

2 comments:

  1. akak pun baru je beli kad raya malam tadi..malam ni nak shortlist sapa yg akan jadi recipient

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno