Wednesday, July 24, 2013

Dadih.

Assalamualaikum :)


Dadih menjadi salah satu pencuci mulut yang di gemari Nad sekeluarga.
Ayah beli 30 dadih kalau pergi Bazaar.
Apa lagi kitorang adik beradik la yang makannya.
Nie original dadih coz dia tak tipu and pakcik yang berniaga nie mmg amik susu original.
Banner besar punye kedai dia kat Bazaar.
Alhamdulillah rezeki pakcik tu and anak-anak dia selepas lebih 15 tahun berniaga dadih nie.

Mari belajar cara-cara nak buat dadih di SINI . :)




8 comments:

  1. tq ye dtg singgah blog aida...
    dadih feveret anak2 aida juga. aida beli pack kat jusco. balik umah campur campur ~ siap :-)

    ReplyDelete
  2. Kalau yang instant serbuk tu ada jugak banyak dijual. Cuma rasa tu, tak sure sama ada lagi sedap daripada yang kat bazar tu.

    ReplyDelete
  3. ouh.. hehe tapi serbuk senang cepat dan mudah :)

    ReplyDelete
  4. wahhh.... dneo pun suka dadih ni... sedap :)

    ReplyDelete
  5. deno: kan kan memang sedap arini mama nad beli lagi :)

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno