Sunday, April 21, 2013

Update.

Mulai hari ini,
saya menjadi orang yang tanam buah anggur. hikhik

well setelah tamat diploma
(inshaa Allah, tengah tunggu result keluar nih )
maka dengan ini saya pun akan mengupdate blog saya ini setelah berbulan-bulan bertahun-tahun tidak update. tapi tahun tu tidak la..heee 

mari dengar lagu daripada Super Junior :)
ada rezeki saya jumpa diorang tahun nie.


ini lagu paling baru dorang. heee 
da lama actually tapi baru nak update.
tak ade masa nak update sini busy dengan study.

okey. ada masa nanti nad update sini agy. siapa yg sudi menyinggah tu say hai kat chat box sebelah kiri oke ;)

No comments:

Post a Comment

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno